http://www.euro-toques.nl

Krachten bundelen tijdens Nierstichting Restaurant Driedaagse


Nieuws van Krachten bundelen tijdens Nierstichting Restaurant Driedaagse

In 2021 zouden we daarom graag met restaurateurs de krachten bundelen.  Het thema gezondheid is hotter dan ooit en de horeca kan wel een positief impuls en aandacht gebruiken. Met de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021 willen we daar volledig op inspelen, en dat in een coronaproof jasje. Deelname is uiteraard gratis en we gaan veel (media) exposure voor de deelnemende restaurants creëren.  Naast Lekker 500, ook in februari in het AD en FD. Het streven is dat dit leidt tot veel extra exposure en dus extra reserveringen/ bestellingen!

Lekker uit, Lekker thuis tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse

Zijn restaurants tegen die tijd (weer) gesloten, door aangescherpte coronamaatregelen? Of wil je naast een actiemenu, ook een thuis variant beschikbaar stellen? Dan vragen we deelnemende chefs het minder zout, meer smaak tasting-menu aan te bieden! In een even tongstrelende take away variant. Vanaf februari gaan we actief starten met het werven van publiek voor reserveren en/of take away (vanaf 15 maart bij deelnemende restaurants te bestellen) en media inzetten, ook online.  Zie ook ingesloten informatie.

Eenvoudig aanmelden 2021 editie

Voor nu willen we jou vragen om je deelname voor komend jaar te activeren en kort het profiel aan te  passen met de eerder gebruikte inloggegevens via www.restaurantdriedaagse.nl. Hoe eerder jouw restaurant up to date is qua profiel, des te sneller het publiek op de hoogte is van jouw deelname aan dit smaakvolle event! Gegevens die we nodig hebben zijn;

  • Welke actiedagen je meedoet voor reserveringen (22-28 maart), lunch en/of diner, aantal gangen (vanaf 3) en prijs
  • Of je een take away variant/ gerechten aanbiedt indien restaurants (weer) gesloten zijn? Dit kan je aanvinken zodat het publiek dit ook ziet. (De link naar de take-away gerechten/ maaltijd die jouw restaurant aanbiedt dient in maart, uiterlijk 14 maart ingevuld te worden). 
  • Check van profielfoto (of deze nog naar wens en/of up to date is)

Uiteraard kun je mij ook bovenstaande gegevens sturen, dan zorgen wij dat deze verwerkt worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..