http://www.euro-toques.nl

Il Mondo del Tartufo

AwardsAanvullende informatie

Straat: Beemden 50
Postcode & Plaats: 3831 GN Leusden
Telefoon: 06-54635043
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoek de website


Nieuws van Il Mondo del Tartufo

Beste EURO-TOQUES-leden,

 
Nieuwe tijden, nieuwe kansen! 
 
Een aantal leden hebben reeds kennis kunnen maken met de verse Italiaanse truffels (gegarandeerd wekelijks vers) maar vooral de pure, echte, eerlijke en bovenal met natuurlijke extracten getruffeerde truffelproducten van Il-Mondo-del-Tartufo. 
 
Il-Mondo-del-Tartufo staat op het punt een nieuwe uitdaging tot samenwerking aan te gaan waardoor ondergetekende meer gelegenheid zal krijgen u allen, waar mogelijk en/of wenselijk meer ter zijde te staan op het gebied van verse Italiaanse truffels en truffelproducten als ook mijn cliënten basis verder efficient uit te breiden. 
 
Om dit te vieren is er besloten, om voor de eerste keer in 14 jaar, een promotionele Voorjaarsactie 2018 te initiëren met één van de meest populaire producten (de 'Funghi al Tartufo Neri 500 gr.’) met als doel meer leden kennis te laten maken met de eerste van de reeks unieke producten van Il-Mondo-del-Tartufo. 
 
Wie volgt Jan Cremers (Hoeve de Boogaard, Geijsteren - de eerste klant van IMdT in 2013 en nog steeds blij en trouw), Kosta Tasi (La Dolce Vita, Son - al meer dan 8 jaar trouwe afnemer), Albert Hotzky’s (Alberto’s Italian, Nijkerk, B.A.S. Barneveld en BabbelBeach, Hulshorst), Maarten de Jong (PUUR M, Berg en Dal), Martin Baas (Akkeroord, Waddinxveen), Robin Koenen (Restaurant BOSQ, Den Hoorn - Texel) en nog menig andere. 
 
Reeds meer dan 13 jaar timmert Il-Mondo-del Tartufo als éénmanszaak aan de weg om als zelfbenoemd truffel ambassadeur (“de truffel kan geen betere wensen”) de culinaire gastronomie te voorzien van het beste op het gebied van verse truffels en het vertrouwen in echte truffelproducten weer terug te winnen. Aan de truffelproducten zelf zal het niet liggen. Dankzij het harde werk, de passie, toewijding en de support van vele EURO-TOQUES leden (maar vooral mijn grote vriend Daam Scharloo) staat er ondanks de vele ‘ups' en ‘downs’ een redelijk gezond bedrijfje met prachtige, unieke producten en legio toekomstige mogelijkheden die we binnen de nieuwe samenwerking spoedig zullen gaan exploiteren. Daarover later meer!
 
In de bijlage de Voorjaarsaanbieding geldt tot en met 24 juni 2018 (de dag dat we middels een grandioos “Adieu Asperges” festijn afscheid nemen van het 2018 asperge seizoen in het Atrium van De Kasteeltuinen, Arcen). Menigeen van mijn clienten serveren dit jaar bij “Asperges Anders”, getruffeerde Beurre Blanc (met IMdT witte truffelolie en witte  truffelboter) of getruffeerde Hollandaise saus (door een simpele 'last minute' toevoeging van IMdT witte wintertruffel olie en de IMdT champignons & zwarte zomertruffel puree, die nu in de aanbieding is. 
 
Met belangstelling uwer bestellingen tegemoet ziende, 
 
Met culinaire groet,
 
RaMar GMC International VOF
Raimond J.M.C. Zuure
Beemden 50, 3831 GN Leusden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ilmondodeltartufo.com
GSM: +31 6 54 63 50 43

 

”Anders dan Anders in Truffels”Pure, eerlijke, echte en natuurlijke truffelproducten

Il-Mondo-del-Tartufo® 1

Voorjaarsactie 2018 voor leden én vereniging 2

EURO-TOQUES NEDERLAND

Funghi al Tartufo Neri 500 gr.

(Champignons & Zwarte Zomertruffelpuree)

Aanbieding tot 24 juni 2018 Lees meer...