http://www.euro-toques.nl

Bocca Coffee B.V.

Aanvullende informatie

Straat: Branderij en Kantoor - De Regge 37
Postcode & Plaats: 8253 PG Dronten
Telefoon: +31 32 131 46 67
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon: Karlijn van Noort
Openingstijden: De branderij en het kantoor zijn zaterdag/zondag gesloten
Bezoek de website


Nieuws van Bocca Coffee B.V.

BOCCA

Onze reis begon bijna twee decennia geleden in Ethiopië̈, toen onze oprichter Menno – op dat moment nog handelaar in biologisch sesamzaad - op een heuvel met prachtige koffiestruiken terechtkwam. Het was liefde op het eerste gezicht en zo begon een levenslange zoektocht naar perfectie, naar bonen van de allerhoogste kwaliteit en naar de nieuwste technologie achter het koffiebranden. Dag in, dag uit, streven wij ernaar uitzonderlijke koffie te leveren die zijn gelijke niet kent!

Onze speerpunten zijn kwaliteit, educatie, innovatie en een lange-termijn relatie met boeren en onze klant. Om deze relatie met de boeren en onze kwaliteitswens te onderbouwen betaalden we in 2017 een inkoopprijs die gemiddeld 56% hoger lag dan de globale minimum Fairtrade prijs voor koffie. Als we meer van onze boeren vragen, vinden wij dat ze ook naar verhouding betaald moeten worden. Geen boer, geen koffie.

Uiteraard zorgen we ervoor dat onze klanten hun gasten op het hoogste niveau koffie kunnen serveren. Zo verzorgen we basis- en latte art trainingen bij onze eigen Bocca School of Coffee en helpen we met de juiste apparatuur en accessoires indien nodig. Onze customer support zorgt dagelijks voor de gewenste ondersteuning.

Ons koffieassortiment bestaat uit zeven vaste koffies met een eigen identiteit en smaakprofiel, om aan alle specifieke wensen te kunnen voldoen.
Daarnaast lanceren we bijna maandelijks zogenoemde specials. Deze zijn seizoensgebonden en beperkt beschikbaar.

Wil je de koffie graag proeven? Kom langs in onze branderij in Dronten of in onze espressobar & trainingsruimte op de Kerkstraat in Amsterdam. Wil je liever direct contact met een accountmanager, laat het ons dan weten via bovenstaande contactgegevens.


ESPRESSO BAR, TRAINING CENTER, BOCCA SCHOOL OF COFFEE

Kerkstraat 96H
1017 GP Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Opening hours
Mo-Fr 8-18h
Sa-Su 9-18h