Junior Sous-Chef / Chef de Partie (38 uur) bij restaurant de Dyck* Woubrugge
Ben jij een culinaire professional die graag creatief aan de slag gaat met de oogst uit onze eigen moestuin? Wil je werken in een restaurant met een Groene Michelinster, waar duurzaamheid en gastronomie hand in hand gaan? Dan is de Dyck op zoek naar jou! Vanaf maart 2025 hebben wij namelijk een opening.
Als Junior Sous-Chef / Chef de Partie werk je nauw samen met het keukenteam aan het bereiden en presenteren van gerechten op hoog niveau. Je denkt mee over creatieve en duurzame menu’s waarbij de oogst uit onze eigen tuin centraal staat. Daarnaast bewaak je de kwaliteit en zorg je voor een goed georganiseerde en schone keuken.
Wat wij vragen
- Passie voor koken en affiniteit met duurzame gastronomie.
- Creativiteit en de bereidheid om mee te denken over gerechten.
- Teamspirit en een flexibele werkhouding.
- Beschikbaarheid voor een vierdaagse werkweek van 38 uur. Andere uren eventueel in overleg.
Wat bieden wij jou?
- Een vierdaagse werkweek
- Ruimte voor persoonlijke groei
- Dynamisch en ambitieus team
- Leerzaam duurzaamheidsconcept
- Goede koffie, gezonde maaltijden en nieuwe creaties van de chef om te proeven
- Gezellige sfeer en bedrijfsuitjes
- Werk in een prachtige groene omgeving
- Vervoersoplossingen voor medewerkers die geen eigen auto hebben
- Gratis diner voor twee bij aanname, om ons gelijk goed te leren kennen
Interesse?
Stuur je cv en motivatie naar info@dedyck.nl of bel naar +31 (0) 172 500 590. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan culinaire en duurzame topkwaliteit!