Hoge kwaliteit kokskleding en horecakleding

Le Nouveau Chef: Partner Euro-Toques Nederland.
Le Nouveau Chef is een familiebedrijf, opgestart door de eerste generatie van de familie ten Hoope en voortgezet door de volgende. Het begon allemaal in 1986 met het eenvoudige idee om stijlvolle kokskleding te maken die de chef in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Jaren later is onze Le Nouveau Chef familie gegroeid op internationaal niveau maar houden we ons nog steeds vast aan deze filosofie. Wij hebben het oog op de toekomst gericht en proberen altijd te innoveren en nog beter te worden in wat we doen. We hechten veel waarde aan langdurige en oprechte relaties met onze klanten. We zien hen, net zoals onze medewerkers, als onderdeel van de Le Nouveau Chef familie. We zijn trots dat we onderdeel zijn van de chef’s community. Een community die net als wij, werkt met aandacht voor detail en altijd streeft naar perfectie.

Onze missie is de chef in staat stellen het beste uit zichzelf te halen in een outfit die zijn persoonlijke stijl onderstreept.

Speciaal voor de Euro-Toques Nederland leden biedt Le Nouveau Chef een korting van 15% op alle kleding. Gebruik de code ET161718 bij het afrekenen op de webshop www.lenouveauchef.com