,

Hans van Triest nieuw bestuurslid Euro-Toques Nederland.

November 2022, Kasteel Kerckebosch Zeist.

Patron Cuisinier Hans van Triest loopt al wat jaartjes mee in de horeca. Met grote leermeesters als Cas Spijkers, Lucas Rive, Herman den Blijker en Andre van Doorn heeft hij zich oorspronkelijk klassiek ontwikkeld. Na diverse buitenlandse ervaringen, met als klap op de vuurpijl uitgeroepen te worden als “Caribbean Chef of the Year” met Paul Bocuse*** als jury voorzitter, keert Hans weer terug naar Nederland. Daar gaat hij aan de slag als Chef de Cuisine bij restaurant Le Canard Sauvage en daarna bij Fifteen Amsterdam, van TV kok Jamie Oliver. Met een rugzak vol mooie en waardevolle ervaringen dient de volgende uitdaging zich aan, de overname van Kasteel Kerckebosch te Zeist. Na jaren fine tunen, verbouwen en investeren is deze, ietwat stoffige en verwaarloosde, “Grande Dame”, weer DE culinaire trekpleister waar iedereen zich welkom voelt! Kasteel Kerckebosch is een prachtig bedrijf geworden met respect voor het verleden, maar het vizier op het heden. Kasteel Kerckebosch is een prachtig bedrijf geworden met respect voor het verleden, maar het vizier op het heden.

Een parel op de Utrechtse Heuvelrug, verscholen in het groen met 30 hotelkamers, diverse banquet mogelijkheden, een trouwlocatie van statuur, een fantastisch licht en modern restaurant in onze serre, de Bistoria en in de zomer genieten van ons royale terras.

Bij Kasteel Kerckebosch wordt uitsluitend gewerkt met pure, (h)eerlijke producten van uitmuntende kwaliteit veelal uit de streek en met de seizoenen. Kasteel Kerckebosch ,met chef Hans van Triest , Cynthia Schell en brigade, is dan ook actief lid van Euro-Toques Nederland en was onlangs nog toneel van het Jaarevent 2022.

Het bestuur van Euro-Toques Nederland is blij te kunnen melden dat Hans deel gaat nemen binnen het bestuur als algemeen lid.