Feestelijke inauguratie restaurant Lokaal Op Hatsum in Dronryp!

Woensdag 26 oktober j.l. was het dan zo ver. Restaurant Lokaal Op Hatsum van Corné van de Erve werd geïnaugureerd tot officieel lid van Euro-Toques Nederland.  Het restaurant is al veel eerder door de strenge selectieprocedure gekomen wat betekent dat zij met trots het Euro-Toques Nederland logo mogen dragen. Restaurant Lokaal op Hatsum is gelegen in Dronryp Friesland. Het is een veelzijdige locatie voor lunch, diner, bruiloften en partijen.

Eigenaar Corné van der Erve is bekend in de culinaire wereld als oud-eigenaar van Spinoza in Leeuwarden en voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Friesland. Het motto van Corné is: “Goed eten is de basis van geluk!”. Bij Lokaal Op Hatsum wordt alleen gekookt met de kakelverse seizoen ingrediënten uit de regio. “ De passie die de boeren, chefs en kelners voor hun vak hebben, resulteert in ultiem geluk bij de gasten. Het zijn de lokale boeren die zich dag en nacht met passie inzetten voor de beste producten. De chefs selecteren de juiste smaakcombinaties en de kelner/gastheer geeft zijn beste advies voor een goed bijpassend glas wijn”, aldus Corné.  Bij Lokaal Op Hatsum komt alles vers uit eigen keuken.

Euro-Toques leden staan voor diversiteit van producten die gevarieerd smaken. Om milieubelastende foodmiles te beperken werken zij graag met seizoens- en streekproducten. Hiermee ondersteunen zij tevens plaatselijke producenten.

Onze welgemeende felicitaties voor het gehele team!