Oktober 2022

Rondleiding voor Horecaprofessionals!

Datum:*

  1. Maandag 17 oktober 11.00 uur
  2. Maandag 14 november 11.00 uur
  3. Maandag 28 november 11.00 uur

Kom naar Bakkerij Carl Siegert in Harmelen (Utrecht)
Ons enthousiasme voor het bakken van (h)eerlijk brood delen wij graag met u. Daarom nodigen we u, als horecaprofessional, van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze bakkerij in Harmelen (Utr.). Wij laten u graag zien en beleven hoe we al meer dan 130 jaar dagelijks brood bijzonder maken.

Meld u aan

De rondleidingen worden op maandagen verzorgd en starten om 11.00 uur met aansluitend een broodproeverij. Vul uw gegevens in en kies een datum. Na aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging. Twee weken voor de rondleiding ontvangt u een e-mail met bezoekgegevens.

Meld u aan>> www.carlsiegert.com/rondleidingen

Italiaanse Kamer van Koophandel

Promos ItaliaDe Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland organiseert in samenwerking met PROMOS Italia een online proeverij met Italiaanse bedrijven die wijn, olijfolie en balsamico azijn produceren.

24 oktober 2022 op ZOOM
Programma zal als volgt zijn:
09.30 – 11.30 eerste proeverij => olijfolie en balsamico azijn
11.30 – 13.05 tweede proeverij => wijn

Monsters van de producten worden vooraf toegestuurd zodat deelnemers de beschrijving tijdens de proeverij kunnen volgen.
Het volledige programma is hier beschikbaar, evenals de lijst van de bedrijven en hun websites. Houd er rekening mee dat elk bedrijf slechts één product van zijn catalogi mag presenteren.

Als je geïnteresseerd bent, vul dan het antwoordformulier in (ook beschikbaar op de site) en stuur het terug naar info@italianchamber.nl, bij voorkeur vóór 10 oktober 2022, we hebben een beperkt aantal plaatsen, daarom moet je aanwezigheid worden bevestigd door de organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@italianchamber.nl.

November 2022

Lekker.nl november 2022