http://www.euro-toques.nl

Voorbereidingen in volle gang

"Glazen Kalf naar Gastvrij Rotterdam".

Ook het programma van Gastvrij Rotterdam begint alweer goed vorm te krijgen. Vanaf dit jaar zal de prestigieuze wedstrijd: "Het Glazen Kalf" op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam gehouden worden. Het Glazen Kalf is een jaarlijkse wedstrijd voor culinaire professionals van de VanDrie Group. De wedstrijd bestaat al 19 jaar en is daarmee één van de langstlopende kookwedstrijden in Nederland. Tot afgelopen jaar werd de wedstrijd gehouden tijdens de Folie Culinair (voorheen de EFFF) in Maastricht.

Jonge kooktalenten krijgen de opdracht om met de ingrediënten uit een kalfsvlees blackbox in anderhalf uur één hoofdgerecht te maken voor vier personen. Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd. Op dinsdag 18 september 2018 is de strijd om Het Glazen Kalf te zien in de Wedstrijd Arena van Euro-Toques Nederland in hal 6.

Ook uitgeverij Euroffice, mediapartner van Het Glazen Kalf en Gastvrij Rotterdam, is met haar magazines Culinaire Saissonnier en Patisserie & Desserts dit jaar voor het eerst weer met een eigen stand aanwezig op de beursvloer.

Foto: Vorige week bezegelden Patricia van Krieken (VanDrie Group), Robert Melaard (Gastvrij Rotterdam) en Edwin Loos (Uitgeverij Euroffice) hun samenwerking rondom Het Glazen Kalf en Gastvrij Rotterdam.

 

LEES MEER...