http://www.euro-toques.nl

Störrig een culinaire ode aan de wilde Veluwe

Na het succes van vorig jaar vindt op zaterdag 27 oktober voor de tweede keer het Störrig festival plaats. Op en om de stormbaan van de Mauritskazerne in Ede wordt een sfeervol festivalterrein ingericht waar van 11.00  tot 20.00 uur van alles te beleven is. De basis zijn negen verschillende kooktenten waar door bekende chefs gerechtjes worden bereid en verkocht. Daaromheen wordt het terrein aangekleed met een sfeervolle wildmarkt inclusief theater, muziek en een pop-up wellnessplein.

Wij zijn als partner verbonden aan dit unieke festival en willen u graag kennis laten maken met al het goede dat de Veluwe te bieden heeft.

Besluit u Störrig te bezoeken dan ontvangen wij u graag in ons paviljoen en hebben wij voor de eerste 150 aanmeldingen een relatie pakketje klaarliggen, waarmee u in de gelegenheid bent een hapje en drankje te nuttigen bij één van de kooktenten.*

Bekijk de website en ervaar wat het festival allemaal te bieden heeft http://storrig.nl/festival/

Meld u aan voor dit unieke festival

Wildseizoen van start

Het traditionele jachtseizoen start op 15 oktober, maar er is nu al volop hert, wildzwijn, duif, patrijs en eend beschikbaar. Dit zijn toppers die bij velen goed in de smaak vallen. Ideaal voor het samenstellen van uw menu of kaart! En wie denkt dat wild alleen geschikt is voor het diner, heeft het mis. Wild is voor ieder moment.

Heeft u vragen? Ik help u graag!

Pieter van den Bosch
Accountmanager
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06-12177277

W&G Brinkhorst Ede
Veenendaalseweg 1, 6745 XJ De Klomp
0318 - 57 36 00