http://www.euro-toques.nl

Uitnodiging

Geachte relatie,

Eerder hebben wij u gemeld dat er een alternatief zou komen voor onze Voor- en Najaarsproeverij, die door het coronavirus geen doorgang konden vinden. Om toch u toch de gelegenheid te geven om nieuwe wijnen en oogstjaren te proeven, organiseren wij meerdere, kleinere proeverijen op diverse locaties in het land.
Op maandag 14, 21 en 28 september 2020 bent u van harte welkom op één van deze proeverijen. In onderstaand bericht vindt meer informatie en alvast de proeflijst. Op de proeverij zal een bestellijst beschikbaar zijn met speciale actieprijzen.
 
LINK NAAR DE PROEFLIJST
 
Wij zullen de locaties corona-proof inrichten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen u om met klachten niet naar de proeverij te komen. Meld u in dat geval af bij uw accountmanager. Indien gewenst kijken we of u later bij een andere proeverij aan kunt sluiten.

Via de knop onder dit bericht kunt u zich aanmelden voor één van de proeverijen op één de genoemde tijdslots.
U krijgt een bevestigingsmail van uw aanmelding (let op deze kan in de spambox terecht komen). Noteer a.u.b. de datum, locatie en tijdslot juist in uw agenda! Vanwege alle maatregelen zullen wij hier strikt naar moeten kijken en is toegang alleen mogelijk op de ingeschreven datum, locatie en tijdslot.

Aanmelden voor de betreffende locatie kan tot uiterlijk de donderdag voorafgaand aan die proeverij. We vragen u om met maximaal 2 personen per bedrijf te komen en slechts bij één locatie en tijdslot aan te melden. Schrijf daarom snel in, want vol = vol.

Wij kijken er naar uit om u op een van deze locaties te mogen ontvangen.
 
SCHRIJF U HIER IN
Uitnodiging: Horeca Najaarsproeverij
Uitnodiging: Horeca Najaarsproeverij

KLIK HIER VOOR DE ONLINE VERSIE