http://www.euro-toques.nl

Rick Stehr, winnaar van de Jeunes Chefs Competitie

Net als voorgaande keer is de winnaar weer werkzaam bij een lid van Euro-Toques Nederland.
Niet verwonderlijk met ruim 135 aangesloten restaurants die allemaal werken volgens de Code van Eer, opgesteld door niemand minder dan Paul Bocuse.

 

Chers Consœurs et Confrères,

Op 7 mei jl. vond de nationale Jeunes Chefs Competitie plaats in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. Rick Stehr van Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven in Delden won deze spannende wedstrijd en zal in september Nederland vertegenwoordigen in Taiwan tijdens de Internationale Jeunes Chefs Rôtisseurs Competitie.

Het verslag en de foto's van de competitie staan op de website. Ik nodig u van harte uit de website te bezoeken.

Daarnaast herinner ik u aan ons volgende evenement dat op zondag 27 mei zal plaatsvinden in Restaurant Carelshaven. Rick Stehr, winnaar van de Jeunes Chefs Competitie zal die dag het Déjeuner Amical bereiden. Mocht u nog willen deelnemen meld u zich dan aan op de website of per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tenslotte meld ik u dat de aanmeldingen voor het Grand Chapitre zeer voorspoedig verlopen. Mocht u nog willen deelnemen adviseer ik u niet te wachten met aanmelden, een aantal onderdelen is bijna volgeboekt: voor het galadiner zijn nog slechts 7 van de 125 plaatsen beschikbaar. 

Vive la Chaîne!

Met vriendelijke groet,

Cressida Esmann-Hakvoort
Chargée de Presse