http://www.euro-toques.nl

Poldermenu 2018 bij La Provence in Zaltbommel

Poldermenu 2018
Het Poldermenu is sinds 2015 een jaarlijks initiatief van restaurant La Provence in samenwerking met boeren, kwekers, telers, vissers, jagers en producenten uit de Bommelerwaard. Patron-cuisinier Luc van Iersel werkt door het jaar heen structureel met hun producten en hij vindt het belangrijk dat consumenten meer weten over de herkomst van het lekkers dat op hun bord ligt.

Gasten kunnen op alle openingsdagen van La Provence reserveren voor een 6-gangenmenu met producten uit de Bommelerwaard, waarbij het verhaal over de herkomst aan tafel wordt verteld. Dit jaar is het Poldermenu te reserveren van 15 mei tot en met 30 juni, de prijs is € 42,50 exclusief dranken voor 6 gerechten.
Website: www.la-provence.nl/

       

Over La Provence Zaltbommel
Patron-cuisinier Luc van Iersel genoot zijn koksopleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Zijn kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse keuken, waarbij ambachtelijk gewerkt wordt. La Provence staat bekend om zijn regionale producten, wildspecialiteiten en de prettig geprijsde wijnkaart met kwaliteitswijnen. De sfeer in het restaurant, dat is gevestigd in een villa uit 1860, is huiselijk en hartelijk. La Provence is aangesloten bij Euro-Toques Nederland en opgenomen in de Michelingids en Gault&Millau (12 punten).

Foto's: Cynthia Brandwijk