http://www.euro-toques.nl

OPROEP TOT DEELNAME

Na het succes van de eerste landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse met 100 top restaurants zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor 2019. De Nierstichting Restaurant Driedaagse staat gepland op 12, 13 en 14 maart 2019. Uiteraard hopen we weer op suport van Euro -Toques
Het streven is om landelijk nog meer restaurants te motiveren.

Deelnemende Restaurant zijn in 2019 ook weer vrij in keuze van het aantal gangen, prijs en ook deelname is gratis. Daarnaast biedt deelname een aantal andere voordelen. 

  

Meld je nu aan voor de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2019 
Wil je na het succes van de eerste landelijke editie met 100 top restaurants ook meedoen met jouw restaurant? Meld je dan nu aan!  De tweede Nierstichting Restaurant Driedaagse vindt plaats op 12, 13 en 14 maart 2019 en wordt vertegenwoordigd door restaurants door heel Nederland (ook Michelin en Gault Millau) die o.a.:

  • van een lunch of diner een absolute smaakbeleving maken
  • met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken
  • tijdens actiedagen minimaal een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.

Als deelnemend restaurant ben je onderdeel van een bijzonder mooie culinaire vertegenwoordiging, krijg je exposure, betaal je geen afdracht, ontvang je o.a. een toolkit t.a.v. minder zout en profiteer je van inkoopvoordeel van partners. Daarnaast helpt de duurzame uitstraling, het beschikbare promotiemateriaal, de planning op doordeweekse dagen en het digitale reserveringsysteem (Resengo) om meer gasten te trekken. Deelname is gratis! 

AANMELDEN