http://www.euro-toques.nl

Nieuwsbrief 7 - 2021

 

Beste collega’s,

We kunnen weer knallen. Met de Coronacijfers nemen ook de beperkingen steeds meer af. Druk dus met het vinden van een nieuw ritme, druk met het vinden van gekwalificeerd personeel. Wij doen er alles aan jullie vacatures zoveel mogelijk te delen via onze website. Dus stuur je vacature ook aan ons, zodat wij een handje mee kunnen helpen met verspreiding via onze website.
Er komen steeds meer inzendingen op mijn verzoek content aan te leveren voor promotie via de social media en de website: stuur foto’s van de chef, het team, het restaurant of van gerechten. Maar let wel: Euro-Toques Nederland is een vereniging van (hotel)restaurants en daaraan gelieerde (onderwijs) instellingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van goede kwaliteit en zonder kunstmatige additieven. Euro-Toques Nederland is aangesloten bij Euro-Toques Internationaal (opgericht door Paul Bocuse *** en Pierre Romeyer***) en heeft als enige restaurantorganisatie in Nederland een zetel in het European Food Forum . De leden staan voor diversiteit van producten, die gevarieerd smaken. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is voor de consument een waarborg van kwaliteit. Om milieubelastende foodmiles te beperken werken zij graag met seizoens- en streekproducten. Hiermee ondersteunen zij tevens de plaatselijke producenten. Euro-Toques restaurants zijn zich bewust van onnodige voedselverspilling en zullen dat zoveel mogelijk tegengaan. Zij gaan duurzaam om met energie en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is voor de consument een waarborg van kwaliteit! Dus zend niet zomaar foto’s, maar laat zien waarom jij/jullie actief lid zijn van Euro-Toques. We zien ook graag het embleem op je buis!
Het uitdragen van ons gedachtengoed kan niet vroeg genoeg beginnen: stuur daarom je gezonde recept voor kinderen in.

Jullie allen een goede maand toegewenst!!
Yolande Vesters PR en communicatie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 0622278363

 

LEES MEER.... IN ONZE NIEUWSBRIEF