http://www.euro-toques.nl

Nieuwsbrief 5 - 2021

LEES MEER.... IN ONZE NIEUWSBRIEF

 

Het “licht aan het einde van de tunnel” lijkt in zicht!!!

Voorzitter Ted Janssen aan het woord:

“Eindelijk is er wat vooruitgang in de mogelijkheden voor de Horeca. Er zijn / worden steeds meer mensen gevaccineerd, de Coronacijfers dalen voorzichtig en de terrassen zijn vanaf 28 april j.l. geopend van 12.00 – 18.00 uur. Een druppel op een gloeiende plaat maar in ieder geval een begin. In een 3e fase, waarin de restaurants voorzichtig mogen openen, kunnen we eindelijk weer aan de slag. Langzaam terug naar normaal.
 
Met het openen van terrassen en restaurants kunnen wij als Euro-Toques Nederland ook weer bestuurlijk aan de slag. Vanzelfsprekend starten we zodra de beperkingen dat toelaten zo  snel mogelijk weer “ter leering ende vermaeck” clubdagen en staat (wat ons betreft) een feestelijke Algemene Leden Vergadering op 4 oktober 2021 al in de planning.

Tot die tijd willen we jullie via de Social Media blijven promoten. Stuur zo snel mogelijk de volgende info zodat wij deze kunnen verspreiden via facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter en onze eigen website. Daarnaast blijven wij ook de vakmedia van informatie en persberichten voorzien. Dus stuur aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

- foto van de chef
- foto en omschrijving van signature dish
- Een leuk kinderrecept met receptuur.

Vanzelfsprekend alles Euro-Toques waardig. We zien het ETN logo graag voorbijkomen. En dat is goed voor ons allen: De (h)eerlijke keuken van Euro-Toques leden staat voor de gast als een waarborg van kwaliteit”.