http://www.euro-toques.nl

Nierstichting Restaurant Driedaagse 2020

Wil je na het succes van de tweede landelijke editie met ruim 120 restaurants ook meedoen met jouw restaurant? Meld je dan nu aan!  De derde Nierstichting Restaurant Driedaagse vindt plaats in de week van 23-29 maart 2020 en wordt vertegenwoordigd door must visit restaurants door heel Nederland (ook collega’s JRE, Michelin en Gault & Millau) die o.a.:

  • van een lunch of diner een absolute smaakbeleving maken;
  • met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken;
  • tijdens actiedagen minimaal een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.
  • Naar keuze 3 -7 dagen in de actieperiode meedoen.

Voordelen
Deze actie richt zich volledig op smaak en kwaliteit, zowel qua inhoud als deelnemende collega’s. Er hoeft géén korting te worden gegeven, en er doen géén marketingorganisaties mee.  Als deelnemend restaurant vorm je onderdeel van een bijzonder mooie culinaire vertegenwoordiging, krijg je exposure, een toolkit met informatie t.a.v. minder zout, betaal je geen afdracht en profiteer je  van voordeel van partners. Daarnaast helpt de duurzame uitstraling, het beschikbare promotiemateriaal, de planning op doordeweekse en/of weekend dagen en het onafhankelijke digitale reserveringsysteem waar je gebruik van kan maken voor deze actie (via Resengo) om meer gasten te trekken. De prijs en aantal gangen (vanaf 3) bepaal je zelf. Deelname is gratis. 
 
Op www.restaurantdriedaagse.nl wordt (vanaf eind oktober) een overzicht van deelnemende restaurants bijgehouden waar de consument kosteloos kan reserveren voor deze actie. In de campagne is veel aandacht voor doorlinken naar de deelnemende restaurants en de online reserveringsagenda.  
 

Interesse? 
We zien jouw aanmelding graag tegemoet via https://www.restaurantdriedaagse.nl/register/ (17 oktober beschikbaar voor aanmelden)
Of meld je aan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.