http://www.euro-toques.nl

Groenten kennen geen lockdown maaltijdbox

Lekker zelf plantaardig koken en genieten
Groenten kennen geen lockdown maaltijdbox

Restaurant chef-kok Manfred Albrecht van Bij Albrecht en Boer Henk van Bijzonder Brabants verbinden hun specialistische kwaliteiten in 1 maaltijdbox voor thuis.

Met de visie: ”iedereen kan genieten van plantaardige gerechten, ook als je liefhebber bent van een stukje vlees of vis” serveert chef-kok Manfred al ruim 4 jaar succesvol hun plantbased foodexperience. De nadruk in het restaurant ligt op culinaire duurzaamheid met respect voor alles dat leeft.

Nu het restaurant gesloten is door de Corona- maatregelingen is de missie & visie er niet minder om.

Manfred Albrecht stelt nu maaltijdboxen samen waarbij hij samen met boer Henk van Bijzonder Brabants kijkt naar de groenten die nu van het land af moeten om niet verloren te gaan.

Met de verse oogst maakt hij recepten waarmee de gasten (h)eerlijke maaltijden kunnen bereiden van de groenten en toegang krijgen tot zijn online academy. Daar voegt hij een klant -en klare verse soep aan toe. “De soep is voor de maandag bedoeld, zo start je de week krachtig en voedzaam”, verteld de chef-kok met een knipoog.

Boer Henk is blij met deze samenwerking. “Groenten kennen geen lockdown, de natuur gaat gewoon zijn gang”. Laat hij weten. Dat gaat Manfred Albrecht aan zijn hart.

“Henk zorgt zo goed voor de Aarde in zijn tuin dat je het liefst alles in je mond steekt om al de verschillende smaken en structuren te ontdekken”. Zegt de chef-kok. “Dit zijn smaken die ik aan iedereen wil blijven laten proeven”.

De maaltijdbox voor 1 persoon bestaat uit afgemeten ingrediënten voor twee vers geoogste maaltijden zodat er geen foodwaste is èn een klant -en klare verse maaltijdsoep bereid door de Chef-kok en is te bestellen voor meerdere personen via de website van Bij Albrecht vanaf € 19,75 per persoon. www.bijalbrecht.nl/webshop

www.bijalbrecht.nl                                        www.bijzonderbrabants.nl
Facebook: @bijalbrecht                                @bijzonderbrabants
Instagram: @bijalbrecht                               @bijzonderbrabants

Noot voor de redactie:

Voor vragen:  
- Bernadette Albrecht  06-41 03 59 02
- Manfred Albrecht      06-11 34 05 51
- Boer Henk                06-46 11 56 13