http://www.euro-toques.nl

Inauguratie ROC de Leijgraaf.

Dinsdag 2 april 2019, Cuijk

Ontvangen met een glaasje bubbels en vanuit een heuse snackwagen, een huisgemaakt bitterballetje? Dat belooft weer een bijzondere avond te worden.
Hierna werden de genodigden binnen getrakteerd op een geweldige muzikale show, uitgevoerd door leerlingen van ROC Leijgraaf. Als gastspreker gaf Niek van den Adel met als thema gastvrijheid de aftrap. Emotioneel en inspirerend, een voorbeeld verhaal van hoe het ook kan gaan als je een ongeluk krijgt. De toon werd gezet voor een spetterende avond vol emotie en kunst en tussen de bedrijven door werden zeer lekkere verfijnde gerechtjes geserveerd. Met als thema 2.0 dus ook hier iets bijzonders en gemaakt door de leerlingen van de koksopleiding (met hier en daar de ideeën van hun hun leerbedrijf?).
Als klap op de vuurpijl werden Jeroen van den Heuvel en Stefan Hoeijmakers, docenten koken van de ROC Leijgraaf, verwelkomd als opleiders van het Euro-Toques gilde en zij werden verrast met een prachtige koksbuis van Le Nouveau Chef en een serie olijfolie van Valderrama. Hierna werd de deelnemer Tim van Lieshout, die zesde werd op de Skills Heroes 2019, geïnaugureerd door Daam Scharloo, waarna er getoast werd op de nieuwe samenwerking.