http://www.euro-toques.nl

Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltum restaurantprijs!

Tijdens de openingsceremonie van Gastvrij Rotterdam op 23 september 2019 werd namens Euro-Toques Nederland de Keltum Restaurantprijs bekend gemaakt. Ieder jaar wordt er door een aantal specialisten bij de leden van Euro-Toques Nederland gekeken welk restaurant de meeste Euro-Toques uitstraling heeft en in de geest van de tien geboden van Euro-Toques werkt.

Restaurant Hoeve De Boogaard is de gelukkige winnaar!

Bij de beoordeling is gebleken dat Anita en Jan Cremers en hun team uitblinken in het uitdragen van de Euro-Toqueswaarden, zowel op culinair gebied als op het gebied van de externe communicatie, hetgeen voor de jury doorslaggevend was om hen tot winnaar uit te roepen.

Er werd beoordeeld op de kwaliteit maar ook op duurzaamheidheid van en het gebruik van lokale producten in de keuken, het gebruik van Euro-Toques (ET) schilden bij de voor- en achterdeur, ET restaurantgidsjes bij de entree, het ET logo duidelijk zichtbaar op de website en op de menukaart, koksbuis met ET logo en de kennis over het  ET gedachtegoed bij het personeel. Maar ook het sociaal omgaan met medewerkers, het zaken doen met ET partners en als actief lid bij de vereniging betrokken zijn, telden zwaar mee in de beoordeling. Dit jaar werd er ook nog meer gewicht gegeven aan het oog hebben voor het milieu door bijvoorbeeld minder energieverbruik en natuurlijk het werken met regionale producten en partners. Kortom, een modern en duurzaam bedrijf dat alle waarden die hoog in het vaandel staan van Euro-Toques, met liefde omarmt en uitdraagt.

De prijs bestaat uit een prachtige wisseltrofee beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer, een 90-delige bestekcassette beschikbaar gesteld door Van Kempen & Begeer / Keltum, een bij HANOS te besteden (geld)tegoed van € 750,00, een uitgebreide perscampagne om lokale en landelijke publiciteit te verkrijgen, een bedrag van € 750,00 ter besteding aan kalfsvlees van de VanDrie Groep en een mediapakket ter waarde van € 750,00 van The Fork.

 

   

Hoeve De Boogaard

Wanssumsweg 1

5862 AA Geijsteren

+31 478 539 070

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eigenaar: Jan & Anita Cremers

1 Oktober tot 1 mei : van 18:00 - 21:30 op wo t/m za,

Van 1 mei tot 1 oktober : lunch van 13:00 - 15:00 uur en van 18:00 - 21:30 uur.

Elke zondag van 12 - 20:00 uur.  -  Maandags en dinsdags gesloten

Franse/Mediterrane keuken