http://www.euro-toques.nl

Geef je team op voor de Good Fish etappe! op 13 augustus

 

Er zijn in augustus twee evenementen die zich uitstekend lenen voor samenwerking.


Op 13 augustus a.s. willen we samen met hotels & restaurants een statement maken in de media dat we voor schone oceanen en goede vis gaan. Wij mogen een etappe invullen van de grote Boskalis Beach Clean Up Tour van Stichting De Noordzee. Het zou erg gaaf zijn als chefs, teams, horecapersoneel meedoen met de clean up.

Het vindt plaats op maandag 13 augustus in Katwijk. Het start om 10 uur en duurt ongeveer tot 14.00 uur. We lopen ongeveer 2 uur van Katwijk richting Noordwijk en aansluitend is er een vislunch en infosessie over goede vis door ons. Een leuk maar vooral goed teamuitje. We vragen iedereen in personeelsoutfit te komen zodat je ziet dat wij hotel en restaurants vertegenwoordigen en we een prachtig mooie foto kunnen maken voor de pers. Zie bijgevoegd een uitnodiging. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 8 augustus organiseren we een ‘kweekvistour’.  Kweekvis is niet altijd even populair onder chefs, toch zijn er schitterend voorbeelden van gekweekte vis in Nederland. Op deze tour bezoeken we Kingfish & Seafarm in Zeeland en geven wij een workshop ‘duurzame kweekvis’. Uiteraard gaan we ook proeven en kunnen chefs beoordelen wat zij van dit alternatief vinden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

KLIK HIER voor het PDF bestand