http://www.euro-toques.nl

Gault&Millau Nederland update scores mei 2022

Beste Restauranthouder,

Vanmiddag werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resulteren uiteraard weer in een aantal mooie stijgers. Daarnaast verwelkomen we maar liefst 18 nieuwkomers in deze online update. De komende weken volgen voor de editie 2022 nog enkele updates om nadien van start te gaan met de voorbereidingen voor de Gault&Millau gids 2023.

Aan de top stijgt restaurant Zarzo in Eindhoven een half punt naar 17|20 en vier koksmutsen maar ook Noble in Den Bosch en Orangerie de Pol in Doetinchem stijgen met een half punt naar 15,5|20. Restaurant Céline in Nieuwegein stijgt eveneens met een half punt naar 14,5|20. De overige stijgers treft u hieronder aan in het overzicht.

De hoogste nieuwkomer in deze update editie is restaurant Noor in Groningen van de voormalige eigenaren van de Loohoeve, Jeroen en Marleen Brouwer. Zij komen binnen als nieuwkomer op 16|20 met drie koksmutsen. Ook Mont Blanc in Amsterdam komt nieuw binnen als ontdekking met een knappe 14,5|20 score. Verder enkele mooie nieuwkomers met 14|20 punten: Goyvaerts in Eindhoven, Bistro Aragosta in Leeuwarden en Kook Atelier op Oost in Oosterend op Texel. Overige nieuwkomers en verdere updates treft u in onderstaande overzicht aan.

Klik Hier voor de lijst

Nieuwe App en Nieuwe Website

Gault&Millau gelooft in online en zal daar in de toekomst nog verder in ontwikkelen om de consument beter te bereiken. Recentelijk werd een nieuw online platform gelanceerd als Gault&Millau Benelux met  daarop bijna 1.000 gastronomische adressen in Nederland en bijna 5.000 adressen in de Benelux. Het platform bestaat uit een website en een app die de consument in de toekomst steeds beter wegwijs maakt in het gastronomisch landschap. We bouwen aan de integratie van bestaande reserveringsmodules en zijn er ook op uit om de dagelijkse beschikbaarheid van tafels inzichtelijk te maken op ons platform.
Download de App nu gratis via de Apple App store en de Google Play Store.

Met vriendelijke groet,

Team Gault&Millau