http://www.euro-toques.nl

Gastvrije inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch Euro-Toques Nederland op naar de 160 leden!

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober jl. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken.

Ted Janssen, voorzitter van ETN, verhaalde hun loopbaan op zijn geheel eigen wijze en benadrukte tevens het belang van Euro-Toques Internationaal voor de gastronomie. “Het is een grote eer om lid te worden van ETN”: gaf hij aan en dat werd direct door Freek en Geert bevestigd.

Buiten aan de gevel werd het zo fel begeerde ETN schildje onthuld, waarna het hele gezelschap weer naar binnen toog om de officiële inauguratie te bevestigen door een sabrage onder de deskundige leiding van Daam Scharloo. Beide heren lieten zich gelden als volleerde sabreurs en tikten met een welgemikte slag de koppen van de champagneflessen.

Geert, Freek en hun team verrasten de gasten daarna op een heus walking dinner, waarmee zij een tipje van de sluier oplichtten van het gebodene in Gastrobar 6. De kracht van de gastrobar ligt met name in de wijn-/spijscombinatie waarbij zowel de wijnen als de gerechten “out of the box” zijn. De gezellige sfeer, zowel boven als beneden in de sfeervolle kelder, maken Gastrobar6 tot een geliefde plaats bij de Bosschenaren.

Uit handen van Voorzitter Ted Janssen en secretaris Rob Franken ontvingen de beide eigenaren een assortiment olijfolie van Valderrama, hèt boekje over olijfolie: “Kansen voor extra vierge olijfolie in de gezondheidszorg en sport” van Cecile van Berkum, een paar edities van het tijdschrift Bouillon, de fraaie wijnen van Le Grand Noir en voor de chef een gepersonaliseerd koksvest van Le Nouveau Chef.

Karrenstraat 6
5211 EH 's-Hertogenbosch
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.gastrobar6.nl
Telefoon: 073 888 9092