http://www.euro-toques.nl

EURO-TOQUES NEDERLAND VERWELKOMT RESTAURANT DE NIEUWE POLDERKEUKEN STOLWIJK

Chef Patron Frank Streefland (35) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken heeft een uitgesproken mening als het over zijn stijl van koken gaat, en daar houden we wel van! Frank Streefland werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken, feest- en trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer en De Nieuwe Poldercatering. De Nieuwe Polderkeuken ligt midden in het Groene Hart en dat vind je terug in het menu. Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met eerlijke producten uit de streek, uit de polder! Hij omschrijft zijn keuken als Frans Nederlands Modern Klassiek. Voor Frank is het belangrijk dat zijn gasten bijzondere smaken proeven van mooie regionale producten. De gasten maken als het ware “een reis door de polder”. Hij wil elke dag kwaliteit bieden en de gasten verrassen. Zijn creativiteit en perfectie worden zeer gewaardeerd door zijn gasten en de pers.

Als we Frank vragen naar de producten uit de streek raakt hij niet uitverteld.

Als tegenvraag horen we “Tja, wat komt eigenlijk niet uit de streek”?
Verse Hollandse rivierkreeftjes, snoekbaars, paling en vis uit Moerdijk. LEES MEER....