http://www.euro-toques.nl

En door!!! Restaurant Versaen / ETN

Een gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn meer van belang dan ooit. Leden van Euro-Toques Nederland zijn allen voorstander van gezonde ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van hoogstaande kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. De (h)eerlijke keuken van Euro-Toques leden is voor u een waarborg van kwaliteit. Liefde voor het vak... voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense...... Samenkomend in een restaurant, gerund door twee koks; Restaurant Versaen.

Restaurant Versaen is een restaurant waar met eerlijke producten en met de seizoenen mee gekookt wordt. De basis is een Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden. De nadruk zal gelegd worden op betaalbare producten en wijnen. De wijnen zullen voornamelijk uit de oude wereld afkomstig zijn, maar er is ook ruimte voor enkele mooie Nederlandse wijnen op de wijnkaart. Versaen is weer terug met de take away! De batterij is weer opgeladen en er zijn weer mooie gerechten voor u bedacht. De komende tijd zijn er 2 menu’s van 3 of 4 gangen. Het Versaen classics menu en Het Versaen groenten menu. Vanaf donderdag af te halen en vanaf vandaag kunt u weer bestellen.
Via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.restaurantversaen.nl