http://www.euro-toques.nl

De nieuwe ET Italië ledengids 2021

Geachte,

zoals verwacht via e-mail op 22.03.2021, werd gisteren tijdens "Lanzarotti Catering" de 2021-editie van de Euro-Toques Italia-gids eindelijk gepresenteerd en gepubliceerd, gemaakt door Italia a Tavola, met de kaarten van 321 aangesloten chef-koks, waarvan 28 vrouwen. De Gids drukt de waarden van de vereniging uit, maar vertegenwoordigt ook een symbool van hoop dat we de pandemie kunnen overwinnen en zo snel mogelijk kunnen hervatten - zoals president Enrico Derflingher onderstreepte - om "momenten van haute cuisine en delen" te beleven. Om de gids te bekijken en te kopen, klikt u op deze link: https://italiaatavola-servizi.net/guida-euro-toques/.

We sturen u bijgevoegde foto's van het evenement en onder de link om de video te bekijken die is gemaakt door de Raad van Bestuur samen met de directeur van Italia a Tavola Alberto Lupini:

https://youtu.be/QYku4gEnosU.

We informeren u dat de gids morgenavond ook zal worden gepresenteerd tijdens het programma "Striscia la Notizia" dat wordt uitgezonden op kanaal 5 en we vragen u deze te publiceren en zo veel mogelijk op uw sociale pagina's te laten verschijnen.