http://www.euro-toques.nl

De Leijgraaf Hospitality Cuijk brengt maaltijden rond

De eerste jaars koks N2 van De Leijgraaf Hospitality in Cuijk gaan de wijk in om hun gerechten uit te delen. Jawel, uit te delen. Uit de comfortzone en inspelen op nieuwe horeca activiteiten. Uiteraard corona proof. Tevens wordt de receptuur meegegeven zodat de wijkbewoners het zelf ook een keertje kunnen bereiden.

Voorgerecht:

* Rilette van zalm met bieslook crème en crostini

Hoofdgerecht:

* Tamme eendenborst in rode wijnsaus

* Pasta a la crème

* Broccoli

Supertrots op onze studenten.

De Leijgraaf, de regio is je klaslokaal

Onderwijsinstellingen aangesloten bij Euro-Toques Nederland staan voor gezonde, ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van goede kwaliteit. Zij bewaken ons mooie culinair erfgoed en combineren dat met het hedendaagse. Zij zijn zich bewust van onnodige voedselverspilling en gaan dit waar mogelijk tegen. Zij gaan duurzaam om met energie en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De (h)eerlijke keuken van Euro-Toques leden (en leerlingen) is voor de consument een waarborg van kwaliteit. Met inspirerende masterclasses en workshops en examenopdrachten waarbij ze verantwoordelijk zijn voor het gehele proces leren de dames en heren de kneepjes van het vak!