http://www.euro-toques.nl

De Euro-Toques Nederland Cookware Company Prijs 2022


The Cookware Company Exclusive Business Partner van Euro-Toques Nederland.

Zoals bekend is Euro-Toques Nederland onlangs de samenwerking aangegaan met The Cookware Company. 
The Cookware Company is het moederbedrijf dat bekend is van onder andere het potten- en pannenmerk Greenpan en het bestekmerk Koninklijke Van Kempen en Begeer. 
Met Greenpan bindt De Cookware Company reeds jaren de strijd aan met PFAS.  Greenpan is namelijk de pioneer als het gaat over PFAS vrij kookgerief. Deze pan met een speciale keramische laag werd ontwikkeld door de Belgische vrienden Jan Helskens en Wim de Veirman. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler met vele internationaal befaamde merken en een kwaliteitsassortiment van uiterst betaalbaar tot exclusief. Denk ook aan merken als Greenchef, BK, Gero, en Keltum.
Met Van Kempen en Begeer brengt de Cookware Company bestek met een eeuwenoude traditie op de markt, die tot op de dag van vandaag nog steeds het Koninklijke predicaat ontvangt.
In samenwerking met The Cookware Company als Exclusive Business Partner van Euro-Toques Nederland is een nieuwe Restaurantprijs in het leven geroepen: De Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs. Deze prijs zal uitgereikt worden aan het Euro-Toques Nederland restaurant dat het gedachtengoed, de filosofie en de Code van Eer het beste uitdraagt naar zijn gasten. Dat kan door het logo zoveel mogelijk te tonen op buis, website, menukaart. Zorg dat het schild en de Code van Eer zichtbaar in het restaurant hangt. Het is ook van groot belang dat al het personeel de filosofie van Euro-Toques kent en dit overdraagt aan de gasten. Alle eisen kun je terugvinden in de bijlage. 
The Cookware Company heeft een grote prijzenpot ter beschikking gesteld:
 
1e prijs € 13.000,00 (Van Kempen en Begeer bestek en Greenpan pannenset)
2e prijs € 7.000,00 (Van Kempen en Begeer bestek en Greenpan pannenset)
3e prijs € 3.500,00 (Van Kempen en Begeer bestek en Greenpan pannenset)
 
Wil je meedoen met je restaurant, meldt je dan snel aan. Alle Euro-Toques Nederland Restaurants kunnen meedingen naar deze prijs. Stel een dossier samen van al jullie uitingen naar de buitenwereld over Euro-Toques Nederland. Vervolgens worden alle aanmeldingen zorgvuldig bekeken door de wedstrijdcommissie en zal het restaurant bezocht worden door een Mystery Guest ter controle. Uit deze inzendingen zal een vijftal genomineerden gekozen worden (bekendmaking tijdens het Euro-Toques Nederland Jaarevent 20 juni a.s.) die op maandag 19 september 2022 tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam zullen gaan strijden om The Cookware Company Restaurantprijs 2022: In 5 keukens zal er een 3 gangen menu op Euro-Toques waardig gekookt gaan worden met een Black Box samengesteld uit Euro-Toques waardige producten.


De vakjury met vertegenwoordigers van Cookware, Euro-Toques Nederland, pers en gastvrijheid, zal vervolgens op 19 september 17.00 uur de winnaars bekend maken op het Euro-Toques Nederland kookpodium.

 
     Yolande Vesters
     Voorzitter, PR &  Communicatie Euro-Toques Nederland
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     tel. 0622278363