http://www.euro-toques.nl

Culinair Centrum Beverwijk bestaat 12,5 jaar

 

Om dat te vieren, houden wij op zaterdag 11 mei een open dag va. 11.00 uur
 
Met de open dag hoopt CCB niet alleen potentiele studenten die zich willen omscholen, bijscholen en/of specialiseren  te interesseren, maar ook chefs, leermeesters en werkgevers die stage / leerplekken aanbieden, om zo samen een bijdrage te leveren aan het grote tekort aan koks in ons land.

Op het programma staan demonstraties, workshops en proeverijen van o.a. Hof-patissier Jeroen Goossens, Sterrenchef Jozua Jaring, Vinoloog Robèrt Verweij, marsepein specialist Rinus Mijnders, cacao schilder Jacco Spil van het Bakkerijmuseum in Medemblik en de studenten van de opleiding Gespecialiseerd kok niveau 4.
 
Er is ook een team van SVH Meesterkok Ron Blaauw aanwezig, die hun verhaal vertellen over werken in de horeca. Daarbij serveren zij een aantal van de bekende gerechtjes van Ron Blaauw.
 
Bezoekers kunnen hun culinaire kennis en smaakgeheugen testen en daarmee leuke prijzen winnen. Deelname is gratis.
 
Rond 14.00 uur ontvangt CCB de SVH erkenning voor de koksopleidingen uit handen van directeur Ricardo Eshuis.

Vriendelijke groeten,

Fred Colli
www.CulinairCentrumBeverwijk.nl - 06-10918614