http://www.euro-toques.nl

Aankomend Sous-chef

Restaurant Vesters in Nijmegen zoekt Aankomend Sous-chef


Type bedrijf

Restaurant

Dienstverband
Fulltime

Datum toegevoegd
5 mei 2019

Bedrijfsinformatie
Restaurant Vesters behoort tot de gastronomische top van Nijmegen. Verfijnde gerechten en bijzondere wijnen staan garant voor een lunch of diner op niveau. Maar Vesters is vooral een plek waar gegeten, gedronken en gelachen moet worden!

Er staat een geïnspireerde, jonge ploeg die vol zit met frisse ideeën over eten en drinken. Zij begrijpen onze filosofie over oprechte gastvrijheid en dragen die samen met ons uit.

Functieomschrijving
Restaurant Vesters te Nijmegen zoekt een Chef de partie of Aankomend Sous-chef met werkervaring op een hoog ambachtelijk niveau. Het gaat om een uitdagende baan in een creatieve omgeving waarbinnen je zowel leiding moet kunnen geven als ontvangen.

Belangrijke kwaliteiten voor het uitoefenen van deze functie zijn creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Daarnaast zijn goede communicatieve eigenschappen, organisatietalent en voldoende relativeringsvermogen in de vorm van humor onontbeerlijk.

Jouw profiel
• Afgeronde vakopleiding niveau 3/4;
• Werkervaring in goede restaurants;
• In bezit van een leermeester-diploma of bereid dit te halen.

Wij bieden
• Een fulltime werken in een vierdaagse werkweek;
• Dynamisch werk in een omgeving waarin de menselijke maat telt;
• Salaris gebaseerd op de CAO voor de Horeca schaal 5 of 6, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?
Stuur je gemotiveerde sollicitatie inclusief cv voor 1 juni 2019 per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Dhr. J. Vesters. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.restaurantvesters.nl.

(Bron: Kokswereld)