http://www.euro-toques.nl

5e Nieuwsflits maart 2020

Beste leden van Euro-Toques Nederland,

Het is alweer een week geleden dat alle restaurants in ons land hun deuren moesten sluiten. In die week werden wijoverstelpt door allerlei initiatieven die horecaondernemers ontplooiden om in ieder geval te kunnen overleven. Als bestuur van Euro-Toques Nederland realiseren wij ons dat de door de overheid opgelegde maatregelen een ingrijpende gebeurtenis zijn voor ons allemaal. Om niet lijdzaam af te wachten hoe zich het een en ander ontwikkelt, willen wij waar nodig een helpende hand bieden, al is het misschien enkel een luisterend oor voor diegene die daar behoefte aan heeft. Wij hebben gemeend om in ieder geval de contributieverplichtingen voor al onze leden vooralsnog op te schorten zoals eerder per email rondgestuurd.

Middels de volgende vragen willen wij voor onszelf een beeld vormen hoe de situatie binnen onze vereniging op dit moment is.

  1. Heb je inmiddels alle noodzakelijke maatregelen getroffen in zowel sociaal als economisch opzicht. Is dit voldoende gebleken of zijn er nog vragen waar je niet uitkomt?

  2. Zijn er aspecten in je (persoonlijke) situatie waar wij als bestuur iets in kunnen betekenen of waar wij je mee kunnen helpen?

  3. Vind je het van belang als wij je regelmatig op de hoogte houden van relevante informatie?

  4. Heb je behoefte aan persoonlijk contact (telefonisch of per email ) met iemand van het bestuur?

Graag hieronder je bedrijfsgegevens:

Naam:

Telefonisch bereikbaar op:  

Sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor je medewerking.
Het bestuur Euro-Toques Nederland

TIPS vanuit Horecaland m.b.t. het coronavirus