http://www.euro-toques.nl

4e Nieuwsflits maart 2020

Geachte leden,
 
In onze 1e extra nieuwsflits van zondag 15 maart 2020 hebben wij aangegeven er alles aan te doen om er bij de regering op aan te dringen jullie zoveel mogelijk te ondersteunen bij het faciliteren van passende compensatiemaatregelen zoals werktijdverkorting en of financiering overbruggingsmogelijkheden. In de 3e nieuwsflits hebben wij u geïnformeerd over de Noodoverbrugging Werkgelegenheid en het Noodloket inzake verruiming borgstellingskredieten en dergelijke.
Het bestuur van Euro-Toques Nederland wil per direct zelf bijdragen aan jullie liquiditeitspositie.

  • De 2e automatische incassoronde, gepland op 15 mei, vervalt in zijn geheel en wordt gelijkelijk verdeeld over incassoronde 3 (d.d. 15 augustus) en 4 (d.d. 15 november)
  • Voor de ondernemers die geen automatische incasso hebben afgegeven, hanteren we een kosteloze uitstel van betaling tot 1 juli 2020 óf de mogelijkheid om de contributie in delen te voldoen vóór 1 november 2020, in overleg met de debiteuren administratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Daarnaast zijn wij samen met Dutch Cuisine in overleg over mogelijkheden van overschotten aan voedingsmiddelen in gezamenlijkheid te kunnen verwerken voor bijvoorbeeld afhaalinitiatieven en of andere inventieve acties om toch nog enige omzet te kunnen genereren. Saamhorigheid in deze moeilijke tijden is het devies !
 
We leven en denken met u mee.
 
Het bestuur van Euro-Toques Nederland.