http://www.euro-toques.nl

1ste clubdag 17 februari 2020

 
Deze Clubdag is een groot succes 'hij is reeds vol'

 

Proef het lekkerste uit Spakenburg
Euro-Toques Nederland

Euro-Toques Nederland clubdag
17 februari 2020

Restaurant De Mandemaaker Bunschoten-Spakenburg
 
Save the date! Maandag 17 februari 2020 organiseren wij een mooie clubdag bij één van onze leden nl. de heer Bert van Eijden. Wij zijn dan te gast bij restaurant De Mandemaaker in Bunschoten-Spakenburg
(Kerkstraat 103, 3751 AT)


Het programma is als volgt:

  • 11.00 uur ontvangst met koffie.
  • 11.30 uur vertelt de heer Alex Koelewijn, mede-eigenaar en directeur van Spakenburg Paling en voorzitter van de Stichting Duurzame Palingsector Nederland (DUPAN), ons over de ontwikkelingen m.b.t. de inspanningen van deze organisatie voor een duurzame palingsector.
  • Aansluitend nodigt Bert van Eijden ons uit voor een lunch met thema vis.
  • 13.00 uur wandelen wij gezamenlijk door het mooie Spakenburg naar het bedrijf van Alex Koelewijn voor een rondleiding en workshop paling fileren.
  • 14.30 uur bezoeken we vishandel Heinen & Koelewijn, groothandel in vis en zeevruchten. Na een rondleiding door het bedrijf volgt aldaar een workshop vis fileren.
  • 15.30 uur beëindigen we onze clubdag met een drankje bij restaurant De Mandemaaker. Bert van Eijden biedt u de mogelijkheid om in te schrijven voor een aansluitend 3 gangenmenu voor € 30,00 p.p. 

Als bestuur vertrouwen wij erop veel van onze leden te mogen begroeten. Naast het bijzonder leerzame en interessante programma is dit hét moment elkaar te ontmoeten en bij te praten over datgene wat ons allen bindt: werken in de geest van de vereniging. Dat wil zeggen veel lokaal, ambachtelijk en duurzaam!

Heel graag tot maandag 17 februari !