http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

De wedstrijd voor jonge koks tot 27 jaar werd gewonnen door Wayne Kropman Hij mag een stage lopen in Ierland…
Zoals elk jaar looft Euro-Toques Nederland ook dit jaar weer een prijs uit voor het beste Euro-Toques Restaurant. Een strenge…
Omdat wij vinden dat Euro-Toques-Koks moeten werken met ECHT VLEES. lees meer...
THE ORIENTAL COLLECTION Valderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote een gehele nieuwe, zeer innovatieve…
Eerste stappen naar weer een “Europese” Euro-Toques succesvol Ooit was Euro-Toques, zoals de naam al doet vermoeden, een Europese vereniging.…
PERSBERICHTOpperdoes, 22 juni 2017 Lancering Opperdoezer Ronde 2017 in teken van de kinderenHet seizoen van de ‘Opperdoezer Ronde’ is weer…
Op donderdag 13 april 2017 is het opleidingsrestaurant Invitez, van het ROC Mondriaan in Den Haag, in bijzijn van de…
Hallo Euro-Toques leden! SecretarisRob (Rob Franken) shared their Flickr photos with you. SecretarisRob's Photos
Klik HIER voor de uitleg De installatiekosten tot € 500,00 zijn voor rekening van justplugin en voor de restaurateur gratis,…
Onder het toeziend oog van oud burgemeester van Rotterdam en voormalig politicus Ivo Opstelten is restaurant ’t Ambachthuys in Hillegersberg…
© Wouter Roosenboom | Team Sunweb Wielrenners moeten als geen ander letten op hun voeding. Dus dat Team Sunweb (Tom…
Gezondheidsdeskundigen wijzen voortdurend ons de vis inname te verhogen in onze voeding, visvlees is licht verteerbaar en bevat omega vetzuren…
Leidschendam is niet het epicentrum van de wereld, geklemd als het is tussen Leiden en Voorburg. Toch heeft het huidige…
Colzaco en koolzaad dragen op diverse manieren bij aan duurzaamheid. bijenstand Het duurzame karakter van koolzaadolie blijkt onder andere uit…
Nederland als 11e geëindigd, Team USA winnaar van Bocuse d’ Or in Lyon25 januari 2017 De 11e plek voor team…
Het team van Bocuse d’or Nederland, onder leiding van Jan Smink (Librije***), nam vandaag deel aan de wereldfinale van Bocuse…
Nederland telt steeds meer biokippen en -koeien. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat het…
Sinds vorig jaar is de prijs van vanille behoorlijk gestegen. Reden voor ons om uit te leggen waarom vanille zo’n…
Zomaar in het hart van Noord-Holland vind je een restaurant met stadse allures in een agrarische context: Babylon in Heerhugowaard,…
Boekingssites rekenen een te hoog percentage bemiddelingskosten, waarmee ze een te groot deel van de horeca-omzet afsnoepen. Dat vindt ETN…