http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Bourgondische Beleving 1 - 2018Noord Holland, Flevoland en Utrecht
(klik hier) Koppert Cress lanceert Time Cress! Time Cress is een jonge zachte tijm, is als cress zeer goed verteerbaar…
Schaal & Schelp op de Werf Viering 100 jaar Zuiderzeewet Ter ere van de 100ste verjaardag van de Zuiderzeewet presenteert…
In september 2018 organiseren zij voor de zesde keer de consumentencampagne "de Bewuste Visweek". De campagneweek loopt dit jaar van…
De genomineerden van de derde editie van de Gaia Green Awards zijn bekend gemaakt. De awards worden uitgereikt aan strandpaviljoens,…
Klik Hier voor de inhoud onderwerpen: - Overleden op 56-jarige leeftijd Sjef Cock Restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe -…
Vanaf 1 juli moet u als werkgever aan alle verplichtingen vanuit de Arbowet voldoen! De vernieuwde Arbowet is op 1…
Overgangsregeling Sociale Hygiëne stopt per 1 mei | Brand new Social Responsibility Exam Training sessions - Social Responsibility - Overgangsregeling…
ZUIDDORPE - Chef-kok Sjef de Cock van restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe is maandag op 56-jarige leeftijd overleden. De…
"Glazen Kalf naar Gastvrij Rotterdam". Ook het programma van Gastvrij Rotterdam begint alweer goed vorm te krijgen. Vanaf dit jaar…
Leuk stukje in het jeugdjournaal klik hier... Deze school maakt zelf kaas (en verkoopt het) Gisteren, 18:27 Zelf kaas maken…
En wat bv het verschil is tussen een petit/gros gris, welke bereidings technieken er zijn of hoe je ze het…
Afgelopen tijd is er enorm hard gewerkt aan het eerste OFYR kookboek! Uiteindelijk hebben 72 recepten de eindronde gehaald en…
Inhoud nieuwsbrief: LEES MEER... Verslag ALV en jaardiner op 19 maart jl. Proef de lente 10 t/m 13 mei Inauguratie…
100 restaurants ontvingen ruim 3500 gasten tijdens Nierstichting Restaurant Driedaagse 100 restaurants ontvingen ruim 3500 gasten tijdens de succesvolle eerste…
Restaurant Het Spijshuys in Boornbergum heeft een nieuwe chef-kok. Jouke Piet Drijfhout is de nieuwe chef van het Friese restaurant…
We're Smart® Green Guide rijkt dit jaar niet alleen in de Benelux Beste Groenterestaurant Awards uit, maar gaat internationaal! Op…
Nieuws dat er toe doet lees meer...
Even voorstellen: ResengoResengo is het meest uitgebreide tafel en gast managementsysteem op de Nederlandse markt. Maar meteen ook het meest…
22 maart 2018 - Den Haag Met een warm applaus opende Philippe Lalliot de proeverij middag. Georganiseerd in het kader…