http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Misset Horeca kreeg de afgelopen week van meerdere restaurants de vraag hoe ze in aanmerking kunnen komen voor een Bib…
Ben jij toe aan een hoger niveau patisserie? Schrijf je dan in voor de Bootcamp Horeca Patisserie o.l.v. Jeroen Goossens.Met…
Paul Bocuse is geboren in Collognes-au-Mont-d’Or op 11 februari 1926 en overleden op 20 januari 2018, eveneens in Collognes-au-Mont-d’Or, op…
Lupine Cress is de nieuwste aanwinst in de Koppert Cress collectie en zal tijdens Horecava 2018 (HAL 7 / stand…
Persbericht Steeds meer mensen ontdekken hoe smaakvol brood is dat boordevol granen zit. De Oldenheimer is een 100% volkomen volkoren…
voor de inhoud van deze nieuwsbrief LEES MEER... Mogelijke oplossing personeelstekort! Inventarisatie belangstelling Bijlag samenwerking scholen
Een groot mens, Chefkok, Meesterkok, ere lid en oud-bestuurslid van Euro-Toques Nederland is ons ontvallen.Raymond Jorna is overleden op 27…
Omdat wij vinden dat Euro-Toques-Koks moeten werken met ECHT VLEES. lees meer...
THE ORIENTAL COLLECTION Valderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote een gehele nieuwe, zeer innovatieve…
Eerste stappen naar weer een “Europese” Euro-Toques succesvol Ooit was Euro-Toques, zoals de naam al doet vermoeden, een Europese vereniging.…
PERSBERICHTOpperdoes, 22 juni 2017 Lancering Opperdoezer Ronde 2017 in teken van de kinderenHet seizoen van de ‘Opperdoezer Ronde’ is weer…
Op donderdag 13 april 2017 is het opleidingsrestaurant Invitez, van het ROC Mondriaan in Den Haag, in bijzijn van de…
Hallo Euro-Toques leden! SecretarisRob (Rob Franken) shared their Flickr photos with you. SecretarisRob's Photos
Klik HIER voor de uitleg De installatiekosten tot € 500,00 zijn voor rekening van justplugin en voor de restaurateur gratis,…
Onder het toeziend oog van oud burgemeester van Rotterdam en voormalig politicus Ivo Opstelten is restaurant ’t Ambachthuys in Hillegersberg…
Gezondheidsdeskundigen wijzen voortdurend ons de vis inname te verhogen in onze voeding, visvlees is licht verteerbaar en bevat omega vetzuren…
Colzaco en koolzaad dragen op diverse manieren bij aan duurzaamheid. bijenstand Het duurzame karakter van koolzaadolie blijkt onder andere uit…
Nederland als 11e geëindigd, Team USA winnaar van Bocuse d’ Or in Lyon25 januari 2017 De 11e plek voor team…
Het team van Bocuse d’or Nederland, onder leiding van Jan Smink (Librije***), nam vandaag deel aan de wereldfinale van Bocuse…