http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Een tocht langs die kleine dorpjes, op bezoek bij die unieke, verborgen producenten en overnachten in die prachtige hotelletjes die…
12 augustus 2019 "Chefs voor Goede Vis"Beach Cleanup Beste chef/eigenaar, sous-chef of keukenbrigade,We nodigen u graag uit voor de ‘Chefs…
Voorschoten, 10 juli 2019 Chef Kelvin Lin heeft zijn lunchroom Nayolie in Voorschoten na een sluiting van enkele maanden heropend…
Koppert Cress lanceert Hummus Leaves! Hummus Leaves is het decoratieve, stevige blad van de oorspronkelijke kikkererwt, de bekende basis voor…
PERSBERICHT 4 juli 2019 In het nieuwe boek 'Kansen voor extra vierge olijfolie in gezondheidszorg en sport' geeft olijfoliespecialist Cecile…
Rotterdam, 2 juli 2019De Oysters Opening World Cup komt naar Nederland. Op maandag 23 september zal de grote finale van…
Dinsdag 2 juli - Brancheorganisatie ijsbereiders haakt ook aan VLAARDINGEN – De Stichting Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen neemt…
Inhoud nieuwsbrief: Lees meer...o.a. Agenda - Bubbels & Babbels Inschrijving wedstrijdseizoen is geopend Resengo koppelt met boekingsplatform Dit is toch…
Een meer dan trotse chef/eigenaar Martijn Hendrikse van restaurant Johannes op de Keizersgracht in Amsterdam glunderde van het eerste tot…
Doetinchem-Velp – SVH Meesterkok Angélique Schmeinck heeft op dinsdag 25 juni in haar Culinaire Galerie in Velp het eerste exemplaar…
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn…
Amsterdam, 20 juni 2019 Een jong en bevlogen team, met de code van eer hoog in het vaandel aan de…
Verbunt Verlinden en Flor del Vino bevestigen vandaag dat Verbunt Verlinden de activiteiten van Flor del Vino overneemt. Binnen de…
Het heeft wat voeten in de aarde gehad voordat het restaurant van Bertus Stijf voldeed aan de strenge eisen om…
Zoals het hoort was de inauguratie van restaurant Les Marolles van Colette de la Rosette een echt Maastrichts ons kent…
World Oceans Deal WAT KAN IK DOEN? → Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag. Good Fish Foundation roept…
Je moet van goeden huize komen om ruim 300 doorgewinterde chefs en ondernemers te laten watertanden. De 30-jarige groente- en…
Met heel veel liefde en overgave stond Euro-Toques Nederland het afgelopen Hemelvaart weekend hapjes uit te delen tijdens ‘Proef de…
Gevraagd! "Chefs Voor Goede Vis" De zee is een enorme bron van culinaire inspiratie maar staat onder grote druk. Overbevissing,…