http://www.euro-toques.nl

Bubbels & Babbels

Een 27-tal leden van Euro-Toques International heeft op 10 september jongstleden in Brussel in het gebouw van het Europees Parlement…
Geachte collega, Langs deze weg willen wij u erop attenderen dat er spookmails de ronde doen. Deze mails worden verzonden…
Workshop Cyber Security – Horeca 9 oktober 2019 te Apeldoorn Aanmelden voor 1 oktober 2019
De deelnemers van de Euro-Toques Young Chef of the Year Award 2019 zijn bekend!Wij wensen de deelnemers,Bram Eerenberg 'Restaurant 't…
Inhoud nieuwsbrief: klik hiero.a. Agenda - Bubbels & Babbels Programma Gastvrij Rotterdam 2019 Dit is toch wel een felicitatie waard!…
Inhoud nieuwsbrief: Lees meer...o.a. Agenda - Bubbels & Babbels Doe mee met de Beach clean-up! Inschrijving wedstrijdseizoen is geopend Dit…
Een tocht langs die kleine dorpjes, op bezoek bij die unieke, verborgen producenten en overnachten in die prachtige hotelletjes die…
12 augustus 2019 "Chefs voor Goede Vis"Beach Cleanup Beste chef/eigenaar, sous-chef of keukenbrigade,We nodigen u graag uit voor de ‘Chefs…
Voorschoten, 10 juli 2019 Chef Kelvin Lin heeft zijn lunchroom Nayolie in Voorschoten na een sluiting van enkele maanden heropend…
Koppert Cress lanceert Hummus Leaves! Hummus Leaves is het decoratieve, stevige blad van de oorspronkelijke kikkererwt, de bekende basis voor…
PERSBERICHT 4 juli 2019 In het nieuwe boek 'Kansen voor extra vierge olijfolie in gezondheidszorg en sport' geeft olijfoliespecialist Cecile…
Rotterdam, 2 juli 2019De Oysters Opening World Cup komt naar Nederland. Op maandag 23 september zal de grote finale van…
Dinsdag 2 juli - Brancheorganisatie ijsbereiders haakt ook aan VLAARDINGEN – De Stichting Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen neemt…
Inhoud nieuwsbrief: Lees meer...o.a. Agenda - Bubbels & Babbels Inschrijving wedstrijdseizoen is geopend Resengo koppelt met boekingsplatform Dit is toch…
Een meer dan trotse chef/eigenaar Martijn Hendrikse van restaurant Johannes op de Keizersgracht in Amsterdam glunderde van het eerste tot…
Doetinchem-Velp – SVH Meesterkok Angélique Schmeinck heeft op dinsdag 25 juni in haar Culinaire Galerie in Velp het eerste exemplaar…
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn…
Amsterdam, 20 juni 2019 Een jong en bevlogen team, met de code van eer hoog in het vaandel aan de…