http://www.euro-toques.nl

Van het gas af' … dit is wat AT5 er alvast over kwijt wilde…

Geen aardgas meer in restaurants, café's en bars. Als het aan de gemeente ligt is dit realiteit in 2050. 
Maar kan dít wel? Koninklijke Horeca Nederland wil een subsidieregeling. 
 
Als het aan de gemeente ligt kookt in 2050 niemand meer op gas om de uitstoot van CO2 flink te verminderen. Dit heeft grote gevolgen voor alle restaurants, café’s en bars. Al die zaken moeten namelijk op een andere manier koken. Maar is een biefstukje ook lekker te bakken op een inductieplaat? En zijn al die noodzakelijke aanpassingen wel te betalen?
 


KHN voorziet problemen, vooral financieel. Veel restaurants zitten op dit moment op een 'gewone huisaansluiting' voor hun elektriciteit. Willen zij overstappen, dan moet er in de meeste gevallen een nieuwe 'professionele' aansluiting komen. Kleine ondernemers kunnen dit niet betalen. Zij vinden dat er een subsidieregeling moet komen.  



Vraag de FEG (onze sponsor) voor een passend advies en u krijgt op een nieuwe keuken 30% korting vraag naar de voorwaarde: klik hier


Delen