http://www.euro-toques.nl

Proef de lente op TEXEL met Euro-Toques Nederland

Euro-Toques kiest het ruime sop

mis de boot niet!

 

De Euro-Toques boot vaart op maandag 30 april a.s. de haven van Den Helder uit met u op weg naar een interessante clubdag op Texel. De boot brengt ons naar het grootste Waddeneiland bekend om zijn oneindig veel afwisselingen in het rijke en diverse natuurlandschap.

Met een inspirerend programma in de knapzak, trekken wij er al vroeg op uit de Texelse natuur in! We gaan genieten van de prachtige natuur, verdiepen ons in het schaap en de kaas, zilte groenten en aardappelen proeven, eiwitrijke vleesvervangers bewonderen en struinen door het Nationaal Park 'Duinen van Texel'. Kortom een rijk gevuld programma met veel activiteiten, interessante bezoeken en proeverijen en natuurlijk voldoende voer voor verse inspiratie. LEES MEER...

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij zijn er trots op dat we hele leuke en vooral inspirerende evenementen voor onze leden en niet leden mogen organiseren. Dit doen wij met bijzonder veel plezier, er valt immers iedere dag wat te leren maar ook zeker wat te vieren. Vieren doe je tenslotte samen, dus... Neem je goede humeur, je gulle lach én je Zuidwestertje mee en kom de Euro-Toques clubdag Texel mee beleven! 


Meld je aan vóór vrijdag 20 april a.s. via de knop hierboven
Indien je op het eiland wenst te blijven om de jaarlijkse 'Meierblis' mee te maken of om de volgende dag nog wat zilte zeelucht te kunnen opsnuiven, geef dit dan meteen even door i.v.m. de reservering in Hotel Greenside. Zij bieden een korting van 15% op de hotelkamers, rechtstreeks te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ETN met een leuke Texelse verrassing bij vertrek.

De kosten voor de clubdag bedragen € 75,00 p.p. voor leden en niet leden betalen € 95,00 p.p. Vooruit te betalen op rekeningnummer NL41TRIO 03911 454 95 o.v.v. clubdag Texel 2018. 

 meer weten 


Delen