http://www.euro-toques.nl

VIERDE RESTAURANT IN AMSTERDAM AANGESLOTEN BIJ EURO-TOQUES

Op een zomers warme dag in juni is Restaurant DenC, van patron chef Johan Dik en vinologe Emmalou Cunningham, toegetreden tot Euro-Toques Nederland. De hoge temperatuur droeg bij aan het Franse sfeertje, dat helemaal past bij de mediterrane uitstraling van het Restaurant in de Kerkstraat in Amsterdam. Reuring en Het Bosch gingen DenC al voor in hun toetreding tot Euro-Toques. 

 DenC is een prachtig voorbeeld van een ETN restaurant omdat de gerechtjes niet alleen mooi gepresenteerd worden maar ook erg smakelijk zijn, én bereid met ingrediënten en producten uit de regio en van het seizoen.  Zo serveren ze onder andere een heerlijke crème soep van geitenkaas en rode ui en ook fantastisch bereid lamsvlees van mevrouw Doets uit de Beemster gegarneerd met verse voorjaarsgroenten.

Restaurant DenC sluit hiermee precies aan bij de doelstellingen van Euro-Toques, de grootste en enige restaurantvereniging van Nederland die écht staat voor puur en eerlijk, met nadruk op kwaliteit en smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producenten.

Na de gebruikelijke speeches en sabrage is er luid geproost op alweer een prachtig nieuw lid van de club: SANTÉ, BONHEUR, CHAMPAGNE!

Gerdien van Dijk

PR Euro-Toques Nederland


Delen